HOLY TOY releasekonsert (15/2)

HOLY TOY releasekonsert (15/2)

Holy Toy Releasekonsert

Forfilm: Hoax

Parkteatret Scene, fredag 15.02.13

November 2011 spilte Holy Toy sammen med original besetning for første gang på 25 år, for et fullsatt John Dee. Nå er de klare for Parkteatret, med ny plate i bagasjen! PsychicOverdrive har referanser til de tidligste Holy Toy-platene, men selvfølgelig har det skjedd en utvikling. Dagens Holy Toy er like lekende sært som før, men lydbildet er mørkere og hardere enn i 1987.

Norges første industrielle og mest kompromissløse band, Holy Toy, ble startet i 1981 og bandet kom med en rekke utgivelser i en periode over 9 år. Deres originalitet både i musikk og sceneshow tok Europas avantgarde / industrirock- scene med storm. Dette førte til mye skryt i internasjonal musikkpresse som feks. New Musical Express, Sounds og Melody Maker.

http://www.myspace.com/theholytoy/music