SCORPIONS med avskjedsturne

SCORPIONS med avskjedsturne

 

SCORPIONS – AVSKJEDSTURNE – TELENOR ARENA – 10. desember

Billetter i salg onsdag 24. oktober 09:00

De tyske rockelegendene i Scorpions gjør sin aller siste norgeskonsert noensinne på Telenor Arena 10. desember!

Når man ser tilbake på de store innen hard-rock og heavy metal er det en liten elite som har dominert de siste 40 årene. Ozzy Osbourne, Iron Maiden, Judas Priest, og ikke minst Scorpions. Bandet takker nå for seg med en spektakulær avskjedsturné, "Final Sting World Tour" som går over 2 år for fulle hus verden over.

"Det kommer til å bli en minneverdig og sterk opplevelse når de nå reiser ut på turne for siste gang, og skal vise for en siste gang at musikken lever videre selv om de nå legger opp som band ", sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic.

Bandet, med verdenshits og klassikere fra 70, 80, 90 og 00-tallet som "Rock you like a hurricane", "Bad Boys Running Wild", og powerbaladene "Still loving you" og "Wind of change" har de faktisk solgt over utrolige 100 millioner album – noe som gjør de til et av de mest solgt bandene gjennom tidene.

"De er ikke mange band som har holdt på så lenge og så sterkt gjennom 40 år, som fortsatt leverer fantastiske show, og vi er stolte over å kunne samle fansen til en siste konsert også i Norge", sier Peer Osmundsvaag i Atomic.

De har mottatt alt som finnes av musikkpriser og bygget seg opp en enorm fanskare – men nå er det til slutt over, og de skal feire seg selv og sitt lojale publikum med en kanonavslutning på Telenor Arena.

Meld deg på eventet på Facebook