MANIFEST med turnevorspiel på Fru Lundgreen (16/11)

MANIFEST med turnevorspiel på Fru Lundgreen (16/11)

MANIFEST stiller i November sammen med de amerikanske dødsmetallerne MASTER på deres Out Of Control European Tour 2012, som blant annet tar turen innom Tyskland, Italia og Østerrike. Før turnèen inviterer MANIFEST til turnè vorspiel på Fru Lundgreen i hjembyen Trondheim. Dette er MANIFEST’s eneste konsert i Trondheim i 2012.

————————————————————————

Support: SCORNFUL // http://www.facebook.com/scornful //

Scornful er et Trondheimsbasert band dannet i Namsos 2006. Musikken er tung, dyster og stemningsfull. Inspirasjonen hentes fra band som Gojira, Insense, Converge, og Mastodon. I 2011 bestemte bandet seg for å satse for fullt på musikken og gikk i gang med sin debut-EP "Waiting". Scornful ble med på P3Pyros liste over de mest lovende bandene i 2011 og er deltok også på årets Trondheim Calling.

————————————————————————

CC 100,-/150 (inkl MANIFEST Written In Blood CD)