THE CARBURETORS – Oslo – Rockefeller

THE CARBURETORS – Oslo – Rockefeller

Tidligere i høst så hadde The Carburetors jubileumskonsert. De har herjet norske og internasjonale scener i mange år, så et jubileum var på sin plass. Det var ganske brukbart med mennesker på Rockefeller denne kvelden, så det er tydeligvis at mange setter pris på bandets intense rock’n roll.

Carburetors_Oslo_12_1.JPG

Eddie Guz og resten av gutta i bandet åpnet bare ikke i fyr og flamme bokstavelig talt, men de hadde også publikum i sin hule hånd fra første låt. De liker å kalle sin egen musikk for Fast Forward Rock’n Roll (F.F.R.R.) og det med sitt rette. Selv om det også inneholdt et veldig godt parti med akustisk musikk også.

Carburetors_Oslo_12_2.JPG

Dette ble en en både morsom og herlig kveld for bandet og publikum. Det var ikke bare god musikk gjennom hele konserten, men gutta laget både show og kommuniserte med publikum på en herlig måte. Dette er sånn en Rock’n Roll konsert skal være. Så det er bare å takke bandet for en fantastisk kveld med fart og show, så får vi håpe det ikke blir lenge til neste gang vi igjen får muligheten til mer morro sammen med The Carburetors. Og har du ikke opplevd de live før, så har du virkelig gått glipp av noe. Dont do it again!

Carburetors_Oslo_12_3.JPG

 

Tracklist:

– Days of metal

– Allright Allright

– Bullet

– R’N’R forever

– Blood for blood

– God damn

– Whole town shakin’

– Terrified

– Blind in Texas

– Fire it up

– Dont touch the flame

– Fast forward R’N’R

– Burning rubber

– Daddy cool

– Burnout

 

I forbindelse med denne jubileumskvelden så fulgte E-T’s utskremte Eddie Guz gjennom hele dagen og kvelden med kamera. Dette for å gi et innblikk i hvordan en rockestjerne’s liv kan være på en konsertdag. Denne artikkelen kommer om ikke lenge. So stay tuned!