WITCHCRAFT spiller på Revolver lørdag (20/10)

WITCHCRAFT spiller på Revolver lørdag (20/10)

Lørdag 20/10-2012 Oslo Revolver

 

WITCHCRAFT
RESONAUT

 

Bill. kr. 170,-

Kl: 21:00

20 år leg

 

Det svenske doom-metal bandet Witchcraft ble startet i 2000 av Magnus Pelander som ville spille inn en singel til ære for Pentagrams Bobby Liebling og Rocky Erickson. Singelen ”No angel or demon” ble sluppet i 2002. Debutalbumet ”Witchcraft” ble spilt inn i en kjeller med litt gammelt utstyr, noe som gav dem et 70- talls preg på sounden. Albumet ble sluppet i 2004, året etter spilte de også inn sitt andre album ”Firewood” i England, mens de var på turne. I 2007 kom deres tredje album ”The Alchemist”, det tredje albumet sluppet på Rise Above Records. De har nå signet til Nuclear Blast, og kommer med nytt album ”Legend” høsten 2012.

Dette er et band som kom for sent. De høres ut som de spilte inn musikken sin på 70- tallet, og inspirasjonen fra gamle helter som Pentagram, Black Sabbath og Groundhogs er helt tydelige. Bandmedlemmene har blitt byttet ut en del ganger, men vokalisten Magnus Pelander holder stand, og har sørget for at bandet ikke har mistet sin identitet. De tre albumene som har kommet hittil har blitt godt mottatt, og det er ingen tvil om at det kommende albumet vil bli det også!