THE KILLERS til Oslo (1/3)

THE KILLERS til Oslo (1/3)

THE KILLERS

TIL TELENOR ARENA FREDAG 1. MARS.

Et av de siste tiårs største og mest suksessfulle band kommer til Norge og Telenor Arena fredag 1. mars. Billetter i salg tirsdag 23. oktober kl 09:00.

 

Las Vegas-bandet The Killers har det siste tiåret erobret verden. Med 15 millioner solgte album, tonnevis med priser i bagasjen og millioner på millioner med fans har bandet posisjonert seg som et av de mest innflytelsesrike rockebandene i nyere tid. Hvilke andre band har oppnåd like mange hits som The Killers det siste tiåret? Ingen.

 

The Killers ble etablert i 2001, og allerede i 2003 var deres første verdensomspennende hit "Mr. Brighside" et faktum. "Mr. Brightside" var den første singelen fra debutalbumet "Hot Fuss" som ble sluppet i 2004, et album som også inkluderte velkjente hits som "All These Things That I’ve Done, "Smile Like You Mean It, og sist, men ikke minst monsterhiten "Somebody Told Me".

Etter suksessen med debutalbumet fra 2004 var forventningene store til deres neste album. The Killers levde opp til forventningene i oktober 2006 da de igjen beviste at de evnet å skape legendarisk rock. Med andrealbumet "Sam’s Town", som blant annet inneholdt superhiten "When You Where Young", vokste fanbasen betraktelig og to år senere kom deres tredje studioalbum "Day & Age". Albumet, for ikke snakke om med låta "Human", var en gigasukesses og i etterkant dro bandet på en verdensomspennende turné.

I september slapp The Killers endelig sitt etterlengtede fjerdealbum "Battle Born" som inneholder # 1 singelen "Runaway". Albumet seilte rett opp som # 1 på iTunes-listene i hele 11 land. Med røtter i 80-tallsrocken lager The Killers grandios og fengende musikk bestående av massive gitarer og solide doser med synth.

4. september gjorde The Killers en eksklusiv og intim promokonsert på Sentrum Scene i Oslo i regi av P3 Sessions og Universal Music Norge. Blesten og hypen rundt konserten var enorm, men konserten var kun til glede for et mindre antall publikummere. Det er derfor en glede å kunne bekrefte at The Killers kommer tilbake til Norge 1. mars.

Billetter i salg tirsdag 23. oktober kl 09:00.