ARCHITECTS spiller på John Dee mandag (15/10)

ARCHITECTS spiller på John Dee mandag (15/10)

Mandag 15/10-2012 Oslo John Dee

 

ARCHITECTS
WHILE SHE SLEEPS
HEIGHTS

 

Bill. kr. 200,- + bill.avg.

18 år leg

Dørene åpner 20:00
Obs! Tidlig konsertstart allerede 20:30

 

Britiske Architects har siden starten i 2007 opplevd en gradvis økende populæritet, og noe utskiftning av bandmedlemmer. Resultatet vi sitter igjen med i dag er dermed et helstøpt og gjennomtenkt uttrykk som sitter som det skal. Albumene har kommet tett de siste årene, med suksessalbumet "Hollow Crown" fra 2009 som en av milepælene. Det var også da lyttere i Norge fikk øynene opp for Architects, og de leverte varene på Hove og bekreftet sin posisjon som liveband i tillegg. I 2011 kom "The Here And Now" ut til nok en varm mottakelse, og har nå fulgt opp med det kritikerroste albumet ”Daybreakers”, som har fått femmere fra både Lydverket og Dagbladet, hvor sistnevnte beskriver dette som "Freidig pompøst og befriende annerledes fra Architects." Sist Architects var i Oslo, i mars, spilte de med Rise Against og Touché Amoré på Sentrum Scene, og nå er de nok engang klare for Oslo. Denne gangen for å feire John Dee 15 år.