THE SOUNDTRACK OF OUR LIVES spiller på Byscenen fredag (12/10)

THE SOUNDTRACK OF OUR LIVES spiller på Byscenen fredag (12/10)

Fredag 12/10-2012 Trondheim Byscenen

 

THE SOUNDTRACK OF OUR LIVES

 

Bill. kr. 300,-

Dørene åpner 21:00

Konsertstart 22:00

 

Siste Norgesturne. Det er med blandede følelser at vi kan offentliggjøre nyheten om det som vil bli den absolutt siste turneen med kanskje verdens beste band, The Soundtrack Of Our Lives, i Norge.

Etter at bandet gjorde sin første konsert i Oslo i 1997 har bandet i takt med utgivelsene av sine seks studioalbum, jevnlig besøkt de største byene og viktigste festivaler i vårt langstrakte land. Minnene og gleden over dette fantastiske orkesteret er like mange som de som har fulgt bandet opp gjennom årene og det var mange av oss som felte en tåre da de i mai spilte på Rockefeller i Oslo på det som vi da trodde ville bli det siste besøket. Men, til glede for fans og musikkelskere i hele landet har bandet bestemt seg for å avslutte med stil og legger inn Trondheim og Byscenen på sin avskjedsturné fredag 12 Oktober.

The Soundtrack Of Our Lives er også aktuell med avskjedsplaten “Throw It To The Universe” som fikk femmere i bl.a. Dagbladet og Aftenposten: “TSOOL avslutter stilsikkert med et kosmisk rockesmell.”Sonic anmeldte albumet til 9/10: “Ett storstilat farväl”.