THE HIVES til Oslo (9/2)

THE HIVES til Oslo (9/2)

Sentrum Scene lørdag 9. februar 2013

THE HIVES

Supp.: The Fume

Et av Sveriges mest suksessrike rockeband noensinne tar endelig turen til Sentrum Scene!

De albumdebuterte med "Barely Legal" i 1997, men det var først i 2000 de slo i gjennom for alvor. Platen "Veni Vidi Vicious", frontet av singlene "Main Offender" og "Hate to Say I Told You So", gjorde bandet til allemannseie og de spilte en legendarisk konsert på John DEE i oktober samme år. De fulgte opp den suksessen med kritikerroste "Tyrannosaurus Hives" i 2004, med bl.a. superhiten "Walk Idiot Walk".

Nå er de aktuelle med albumet "Lex Hives", som er den etterlengtede oppfølgeren til "The Black and White album" fra 2007. De har ikke spilt på en av våre scener siden januar 2002, så det blir nok rift om billettene til denne herligheten!

Billetter i salg lørdag 13. oktober kl. 10.00.

www.thehivesbroadcastingservice.com

Bill. kr. 350,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.