Kommende helgs konserter på Tribute

Kommende helgs konserter på Tribute

Anja fra Sandnes Rockeklubb informerer: neste helg har vi to fantastiske konserter på Tribute i Sandnes! Dette blir en skikkelig knallhelg!

a LIVE tribute to… MASTODON

Fr. 12. okt.
Pris 100.00 / 150.00
Aldersgrense 18 år
Tribute av Sandnes Rockeklubb

Mastodon har posisjonert seg som det mest interessante aktive metalbandet som pr dags dato fremdeles gir ut album som bare blir bedre, og med sitt siste album The Hunter ligger de helt
på kanten til å breake stort. Med sin progressive, blytunge, melodiøse og generelt ubeskrivelige musikk har de dannet et særpreget uttrykk med masse inspirasjon fra 70-talls progrock og 90-talls hardcore og sauset det hele sammen med jazz og country. Man kan trygt si at smaken er kompleks og har flere lag.

Det som sikkert er at dette blir det vanskeligste jeg har gjort med a LIVE tribute to. Ferdighetene og innsatsen som man behøver for å i det hele tatt komme i nærheten av å kunne spille flere av disse låtene sånn noenlunde likt platene er få forunt. Derfor er jeg glad for å ha samlet en fantastisk
gjeng av gode venner og dyktige musikere, som bruker timevis av sin fritid for å drive dugnad for Sandnes Rockeklubb, Tribute og deg som konsertgjenger. De er:

Navn – band – instrument
Anders Reve – diktatoren – alt
Raymond Csiszar – Imprint – vokal
Michael Ravndal – Angerman – vokal
Christer Espevik – Patricks – vokal og bass
Johnny Olsen – Moth Circus – vokal og bass
Kristian Jensen – TugBoat Patrol – gitar og trommer
Håvard Kirkhus – nerd – gitar
Stein Erik Aulie – Wolf On Fire – gitar
Thomas Espeland – masse! – gitar
Rolf Thore Eilertsen – Hellhole – bass
Bjørn Harald Stornes – Six Eyes Lost – trommer

Hva er dette "a LIVE tribute to" greiene? Det er ikke noe trubadurstyr eller coverband. Jeg samler forskjellige lokale musikere, gir dem noen låter, samler oss sammen tre dager før konsert, øver inn låtene og fremfører på Tribute i regi av Sandnes Rockeklubb. Musikere er med fordi det hjelper dem å utvikle egen spilling ved å lære sanger de vanligvis ikke ville lært seg, ved å treffe andre musikere de vanligvis ikke ville ha truffet eller enda mindre spilt sammen med og fordi de vil være med å bidra til at Sandnes Rockeklubb fortsatt skal eksistere da de er viktige aktører for dem. Dette er rett og slett en rockedugnad!

 

 

Witchcraft (SE)

Lø. 13. okt. kl. 22:00
Pris 200.00 / 250.00
Aldersgrense 18 år
Tribute av Sandnes Rockeklubb

Witchcraft ble formet i år 2000 etter at Magnus Pelander forlot det legendariske Svenske prog/doom bandet Norrsken, Norrsken var også arnested for et annet Svensk band med røtter i 70 tallet, nemlig Graveyard som gjorde en kanon konsert på Tribute ifjor.
Witchcraft debuterte i 2002 med singelen "No Angel Or Demon" som var en hyllest til Pentagram og Roky Erikson,det fanget raskt den legendariske labelen Rise Above opp og mellom 2004 og 2007 slapp Witchcraft 3 fullengdere for labelen og var på turne med bl.a Orange Goblin,Grand Magus og
Corrosion of Conformity. Etter det siste albumet "The Alchemist" spillte de også en legendarisk konsert i Sandnes på Tribute.
Etter dette ble det stille fra bandet,men Magnus Pelander spillte inn en akustisk solo plate som han turnerte med i 2010 bl.a på Tribute.

Vi skriver 2012 og Witchcraft er tilbake med ny plate,denne gangen på Nuclear Blast kalt "Legend" fra den gamle besetningen er kun Magnus Pelander og Ola Henrikkson på bass tilbake. Tre nye medlemmer er på plass og dette kan lett bli høstens konsert høydepunkt i Sandnes.