Spille på Norbikers?

Spille på Norbikers?

Spille på Norbikers? (Oslo)

Øyvind Kvalvågnes tilbyr scene og flere datoer å velge i, har du band som er sugent på å spille leser du videre.

"Ønsker du å spille live i Oslo? " spør Øyvind. Han har som sagt en del datoer han vil fylle med band. "Vi har hatt en god progresjon gjennom 2011/2012 og ønsker å fortsette utviklingen, pengene vi har tjent har blitt investert i ombygging og bedre utstyr, noe som også innebærer at vi nå kan tilby langtveisreisende band soveplass og litt losji."

Datoer:
19.10
26,10
02,11
16,11
30,11
07,12
14,12

"Om dere ønsker å spille noen av disse datoene sender du mail til norbikersbooking@gmail.com, merk emnefeltet med bandnavn og ønsket dato."

Kort om lokalet: "Norbikers er en gammel motorsykkelklubb i Gamlebyen/Kværner, så er det avklart. Når det gjelder betaling er vilkårene like som sist, nada. "Jeg har fortsatt ingen mulighet for å betale noe ettersom vi vil gjøre det så lite komplisert som mulig" legger Øyvind til og understreker at hele filosofien er billig øl i baren og metall på scenen.

Utstyr som stilles til rådighet er fire feite Marshall eller Randall gitarforsterkere (rør), bassforsterker, et greit Pa-anlegg og trommesett. Trommeslagere oppfordres til å ta med pedaler og cymbaler fra eget sortiment.

Mer detaljert info:
Scenen er 5m x 2.40m
Gitar:
2x Marshall Topp og kabinett
2x Randall Topp og kabinett
Bass:
Ampeg 600W
Trommer:
1x Basstromme
4x Tam
Standard Hardware (1x Ride, crash, Hihat)
Har også tonnevis av Cymbalstativer om ønskelig (ta med egen trommepedal og evt. egne cymbaler)
PA:
Mackie PA
3x Vokalmic
Annet:
Røykmaskin og Scenelys

Ønsker du info eller opplysninger utover dette eller lurer på noe?, ring Øyvind på 980 85 215.