DEAD TROOPER med releasekonsert på Da Vinci Rock Bar (13/10)

DEAD TROOPER med releasekonsert på Da Vinci Rock Bar (13/10)

DA VINCI ROCK BAR

gir deg
Dead Trooper
Lørdag 13. oktober!

Empress Media har, som noen kanskje allerede vet samarbeidet med Grensen 10 om å få på plass en rockebar i Oslo hvor det er mulig å få seg god mat, høre på rock, drikke øl og møte venner og bekjente. Vi er endelig i mål og lørdag 13 oktober braker det løs!! DEAD TROOPER stiller med ny vinylutgivelse under armen klare for å gjennomføre den aller første rockekonserten på Grensen 10 og masse action utover kvelden- dette vil du ikke gå glipp av!!!

20:00 Dørene åpner i Da Vinci Rock bar med Listening party, konkurranser og Give-aways! Gratis inngang til baren.

– Signing Session og salg av DEAD TROOPERs vinyl utgivelse av
"Tan En Vivo En Mexico"

– Eksklusiv pre-listening av den nye Grotesque Hysterectomy skiva som slippes i slutten av oktober.

– Offisielle åpningen av DA VINCI ROCK BAR Fotoutstilling:
For å kunne skape den rette feelingen har vi fått med oss fotografene Paal Audestad, Nina Red og Per Ole Hagen til å vise oss noe av bildene sine fra deres rockeverden. De vil fortelle litt om bildene, hvor og når de ble tatt. Bildene er også til salgs og kanskje du ender opp med et på veggen?

– Lansering av DA VINCI ROCK BAR Meny:
Frokost, lusnj og middag menyer, et stort og variert vinkart og et av byens beste utvalg av øl!

DJ MENTAL sørger for metal på høyttalerne fra start og utover natta.

KONKURRANSE:
Meld deg på eventet her og bli med i trekningen av fete pakker fra DEAD TROOPER og GROTESQUE HYSTERECTOMY. Vi snakker limited edition eksemplarer og eksklusiv merch! Vi tar ut lista fra FB når vi åpner dørene, oppgi navnet ditt i døra, du får et lodd og er med i trekninga. Vinneren trekkes i baren rett før konsertstart.

23:00 DEAD TROOPER RELEASEKONSERT
– Supp. SEVENTH
Inngang: 100,- i CC

Fra kl 23:00 braker det løs i vår nye LIVE scene i 3.etg.

DEAD TROOPER
"Tan En Vivo En Mexico" er «live» skiva fra Dead Trooper som ble sluppet tidligere i år. I september slippes den som vinyl med artwork av Danny Larsen.

No Tan En Vivo En Mexico, er ikke hva man kan kalle en vanlig live skive, da den ble spilt inn som kun en gjennomgang i studio før de skulle spille på utendørsfestivalen Wild Metal Festival i Mexico.
Dessverre ble konserten aldri fullført da været tok overhånd og gutta kun rakk å komme gjennom en og en halv låt. Bandet havnet på en lokal bikerbar, hvor de med lokale musikere og eminente gjester endte opp med å spille for fans som hadde søkt ly. Tilbake oppdaget i midlertid Dead Trooper at innspillinga før konserten var så bra at de valgte å gi ut No Tan En Vivo En Mexico, som oversett blir noe sånt som «ikke-så-live-i-Mexico» rett og slett som en hyllest til fansen for gjestfrihet og støtte.

SEVENTH:
Metalbandet Seventh ble startet i 2007 og fikk i 2009 sitt store gjennombrudd etter at de spilte support for Satyricon. I både 2010 og 2011 spilte gutta på Hove-Festivalen og denne kvelden varmer de opp for Dead Trooper.

http://www.facebook.com/events/445640795477509