Trippelkonsert på Tribute (29/9)

Trippelkonsert på Tribute (29/9)

 

Byfrost + Uburen + Orkan

Lø. 29. sep. kl. 21:15
Pris 100.00 / 150.00
Aldersgrense 18 år
Tribute av Sandnes Rockeklubb

Byfrost fra Bergen spiller Black’n’Roll med innslag av Thrash og det gjør de med knusende overlegenhet,de har eksistert siden 2007 og har en e.p og to fullengdere under beltestedet. Begge platene er produsert av velrenommerte Herbrand Larsen fra Enslaved og Bjørnar Nilsen fra Vulture Industries. Byfrost har turnert og spillet med både Enslaved og Taake og i 2011 på Bloodstock Open Air festival i England. Det skal bli en glede å ønske denne power trioen velkommen til scenen på Tribute.

Viking Metal bandet Uburen startet opp i 2010 og tok navnet sitt fra fjellet som ligger ved Forsand og som det sies at folk kastet uønskede barn ned fra i hine hårde dager. Bandet er selv opptatt av og inspirert av gammel viking folklore og er et fantastisk skue på scenen med sitt viking kriger image. Uburen vant det norske uttaket til Metal 2 The Masses som førte til at de til stor suksess spillte på Unsigned Stage på Bloodstock Open Air Festival i 2011? Bandet beskriver seg selv som raskt, hardt og nådeløst, med viking imaget, horn og flagg på scenen er alle elementene på plass for å få følelsen av å stå midt på slagmarken med sverd i hånd. Ett band som virkelig må oppleves.

Orkan er et band fra Bergen i Black/Thrash sjangeren og har eksistert siden 2008 og har spillet sammen med Susperia, Hellish Outcast og Vulture Industries.

Orkan går på ca kl 21.15
Uburen går på ca 22.00
Byfrost går på ca kl 22.45

 

Dørene åpner kl 20.00