GALLOWS spiller på Kvarteret tirsdag (25/9)

GALLOWS spiller på Kvarteret tirsdag (25/9)


Tirsdag 25/09-2012 – Bergen/Kvarteret

GALLOWS
FEED THE RHINO
BLOOD COMMAND
 

Dørene åpner kl. 21:00
CC: 240 + avg. / 190 + avg. (BT-kort)

 
 

Gallows er et knusende, hissig punkrock-band fra Watford, England. Bandet, som har holdt på siden 2005, klarte seg bra fra første stund. Etter første albumutgivelse fikk de en mildt sagt fet kontrakt fra Warner Bros Records, hvorfra de gav ut neste album. I hjemlandet har de hatt flere låter på topplisten (UK Single Chart), og fått oppmerksomhet via musikkmagasiner som «Rolling Stone». Gallows mener selv at oppturen ikke har startet for bandet engang, og med ny vokalist, nytt marked, og ny musikk skal nå Gallows ut på en Europaturne med sitt nye albumslipp.

Deres selvtitulerte tredjealbum har fått stående ovasjoner i både i internasjonal og norsk presse. 5/6 i Dagbladet og Lydverket og 8/10 i Musikknyheter. Med strålende kritikk fra Gaffa og Musikknyheter under årets Slottsfjellfestival, har Gallows nye konstellasjon overbevist en hver tviler.

Tirsdag 25.september gjester Gallows Kvarteret med Feed the Rhino og Blood Command.