PURIFIED IN BLOOD spiller på Samfundet lørdag (22/9)

PURIFIED IN BLOOD spiller på Samfundet lørdag (22/9)


Lørdag 22/09-2012 – Trondheim/Samfundet

 

PURIFIED IN BLOOD
JAGGED VISION
 

Purified in Blood kommer fra Hommersåk utenfor Sandnes, og nå er det åtte år siden de gav ut sin første EP. Samme år vant de Zoom-prisen og turnerte landet rundt. I 2006 knuste de veteraner som Madrugada, Kaizers Orchestra og Turboneger da de vant Alarmprisen for beste liveband. Purified in Blood er dermed et spektakulært live-band som kan love deg en minneverdig opplevelse.

Med sitt rykende ferske album Flight of a Dying Sun turnerer de nok en gang og er klare for å erobre Norges scener. Albumet har fått topp kritikker av bl. a. Lydverket og Purified in Blood omtaler albumet som den manglende puslespillbiten mellom albumsdebuten Reaper of Souls og oppfølgeren Under Black Skies. Med dette som repertoar kommer de til å gi deg en uforglemmelig opplevelse i Klubben med sine groovy power-chords, harde vokal og harmoniske riff. Gjør deg klar for å erfare et av Norges beste metall-band i aksjon!

Jagged Vision

Etter å ha blitt kåret til et av Norges mest lovende band av Pyro, høstet lovord av urørt, og samtidig også hatt tittelen som "ukas urørt", og nettop spilt inn sitt første album i USA sammen med produsent Phillip Cope fra Kylesa, er Jagged Vision klar til å ta verden med storm med sine energiske konserter og blytunge riff. Denne Lørdagen spiller de før Purified in Blood på klubben. Det blir hardt og rått!