Trippelkonsert på Kolbotn 15. september

Trippelkonsert på Kolbotn 15. september

Sounds of Unity OG Kolben

presenterer

The Fallen Divine

Creperium

Gouge

Lørdag 15. September kl 20.00 i Sal 4

 

Denne lørdagskvelden er det duket for en helaftens metallkveld på Kolbotn. Vil du høre noe av det beste innen undergrundsmetall Follo har å by på for tiden, skal du ta turen hit.

 

 

Pressen har tidligere hevdet at en viktig ingrediens i norsk metallmusikk er å marinere den i  Gjersøen, for her må det være noe mørkt og magisk i drikkevannet. Regionen har fostret storheter som Dimmu Borgir, Aura Noir, Darkthrone, Obliteration, Mayhem og Nekromantheon, og det skjer fortsatt mye spennende på metallfronten Sounds of Unity vil vise fram! Dermed ligger det an til å bli en beintøff og brutal kveld i Kolben lørdag 15. september, noe vi tror både vil samle og glede Follos svartkledde. Målgruppen for kvelden er i hovedsak aldersgruppen 18 – 35 år, men alle over 18 med sans for hard musikk må selvfølgelig ta turen.

Lokalet er Sal 4 på Kolben, en ti sekunders løpetur fra Kolbotn togstasjon og like lett å finne som en trimma moped en solskinnsdag!

Aldersgrensen er 18 år, dørene åpner kl 20.00 og det vil bli salg av øl og vin. CC kr 150,- , men kun kr 100,- hvis man kjøper på forhånd av et bandmedlem eller Sounds of Unity.

 

The Fallen Divine har holdt på siden 2009 og medlemmer fra Follo og Oslo. De spiller progressiv ekstrem metal, og henter musikalsk inspirasjon fra death metal, black metal og folkemusikk for å nevne noe. De har tidligere spilt sammen med band som Insense og Kvelertak.

 

Halvparten av medlemmene i Creperium heter Jonatan, de har forankring på Langhus og noen av deres musikalske forbilder er Dimmu Borgir, Opeth og In Flames. Creperium ga nylig ut Ep’en "Mara Affliction".

 

Gouge er kort og godt et death metal band fra metallvugga Kolbotn. Deres debut EP "Doomed to Death" er ute nå, og selveste Gylve fra Darkthrone er en av deres store fans.  

 

Sounds of Unity startet opp i 1999 som konsertarrangør for konseptet Boots & Sneakers først på legendariske So What! i Oslo, senere på Elm Street og Club Maiden. Boots & Sneakers promoterte og booket band innenfor hardcore, metal, punk og ska. I 2003 vokste Sounds of Unity til å promotere nye band, drive plateselskap og management, i tillegg til å arrangere konserter. Denne høsten går Sounds of Unity over til å være AS med flere aktører som eiere. Sounds of Unity vil fortsette i den harde gata med å arrangere og markedsføre konserter i norske byer, promotere og markedsføre nye band, samt å drive management.

Praktisk info for kvelden:

Dørene åpner kl 20:00

CC er kr 150,- i døra,
eller kr 100,- på forhånd om du kjøper fra et av bandmedlemmene eller fra SoundsOfUnity.

Gyldig legitimasjon (18 +)

Siste lokaltog retning Ski: 01:29

Siste lokaltog retning Oslo: 00:11

Nattbuss fra Oppegård Rådhus til Oslo: 01:48

The Fallen Divine:
https://www.facebook.com/fallendivine
Creperium:
https://www.facebook.com/Creperium
Gouge:
https://www.facebook.com/GOUGE.NEKRO