SOUTHERN DISCOMFORT med siste band

SOUTHERN DISCOMFORT med siste band

SOUTHERN DISCOMFORT METAL FESTIVAL, KRISTIANSAND
(14 & 15 SEPT 2012)

Okay, da er det på høy tid å presentere bandet som gjør årets line-up komplett!…trommevirvel…: Ingen ringere enn de svenske dødsmetallerne i FETUS STENCH vil være sist ut på klubbscenen på fredag under festivalen.

Som nesten nevnt, ligger de i sjangeren deathmetal/grindcore. Bandet er relativt ferskt, vi trenger ikke gå lengre tilbake enn til i fjor (2011) for å være ved oppstart. Et par måneder etter etablering ga de ut sin første demo til stor begeistring. Knappe uka etter dette, skreiv svenskene kontrakt med Abyss records, og i april i år slapp de debutalbumet ‘Stillbirth’.

Selv om FETUS STENCH er ferskt, betyr ikke det at gutta er uerfarne; på trommer har vi mannen som tidligere i år overtok stikkene i ikke ukjente Blood red throne, Emil Wiksten. Tidligere har han også spilt i Slaughterous. På gitar og vokal har vi Andreas "Bjørte" Bjørnson (Slaughterous), Christoffer "Illern" Ilberg (ACDS) spiller også gitar, og på bass har vi Kristian "Bullen" Karlsson. Sjekk ut bandet på
www.facebook.com/fetusstench 

Da ble spilleplanen seende ut slik:

Fredag 14. sept:

Klubbscene:
SHEOL AFTERLIFE
FETUS STENCH

Kick Scene:
ZEROZONIC
FLESHGOD APOCALYPSE
CANDLEMASS

Lørdag 15. sept:

Klubbscene:
MENTAL DISASTER
COBOLT 60

Kick Scene:
DIMENSION PSYCHOSPHERE
IN VAIN
SOLEFALD

Vi bak festivalen er såre fornøyde med det vi har på plakaten i år, og håper maaange fatter interesse, tar turen og får gang i rockefoten/nakken..?
 
Vi skal i år som de siste årene bruke "Kick" som hovedvenue. Men siden metallpuben "På hjørnet" (R.I.P) har lagt ned og sagt takk for seg, så vi oss selvfølgelig nødt til å finne en ny klubbscene. Valget har falt på den brune puben "Sixpence".
For de som kjenner plassen, må det nevnes at scenen utvides, og toalettfasilitetene skal utbedres. Ved skifte av klubbscene øker vi også publikumskapasiteten på denne fra 150 til 200. Sixpence ligger ca like nærme hovedvenuen som "På hjørnet", men i motsatt retning! Nærmere bestemt Kirkegata.
 
www.southerndiscomfort.info