METAL 2 THE MASSES

METAL 2 THE MASSES

Sandnes Rockeklubb arrangerer i samarbeid med Bloodstockfestivalen i England METAL 2 THE MASSES, en "battle of the bands" hvor et norsk band får kjempe om å vinne en spillejobb på årets festival i England. Dette er andre året vi arrangerer dette, og fjorårets vinnere Uburen, fra Stavanger, gjorde det bra på den engelske metallfestivalen.

I april 2012 satte vi igang igjen, og etter å ha fått ca 30 påmeldte band, satte vi opp to uttakrunder i juni hvor fire band skulle spille hver av kveldene. I Shot Alice og Saints In Sin gikk videre etter den første uttakrunden. I Shot Alice er et Hardcoreband fra Stavanger som startet opp våren 2010. Saints In Sin på sin side, startet også opp på våren i 2010. De spiller en mix av deathcore, death metal og hardcore. Etter andre uttakrunde, gikk Sublime Eyes og Shadowmind videre til finalen. Sublime Eyes spiller death/thrashmetal, mens Shadowmind spiller metalcore.
Fredag 6. juli er endelig finalen her, og Bloodstocks festivalsjef, Simon Hall, flyr fra England for å plukke ut vinnerbandet denne kvelden. Bloodstockfestivalen gir deg metall fra 9. – 12. august, og blant årets headlinere finner man Alice Cooper, Behemoth, Dimmu Borgir, Testament og Machine Head, for å nevne noen. 
Vi gleder oss til å finne vårt bidrag, og la disse flotte bandene få en unik mulighet til å vise Simon Hall hva de virkelig kan fredag 06. juli!