DANKO JONES til John Dee’s jubileum (19/10)

DANKO JONES til John Dee’s jubileum (19/10)

John DEE fredag 19. oktober

DANKO JONES

I oktober fyller John DEE 15 år og det skal selvsagt feires med et storslagent jubileumsprogram! Denne uken slipper vi flere jubileumsshow og det første ut i rekken er selveste Danko Jones!

Danko Jones serverer alltid et forrykende liveshow, fete gitarriff og en attitude som det oser respekt av. Nå er det allerede over ti år siden de spilte på John DEE for første gang, og etter flere fantastiske konserter på Rockefeller de siste årene er vi nå utrolig fornøyde med å få Danko Jones med på jubileumsfeiringa til John DEE!

Den canadiske power-trioen er rock med stor R. De er straks aktuelle med DVD’en "Bring On The Mountain" som slippes i Norge 15. juni, men det er på scenen vi virkelig ser hvor hardt de sparker fra seg. De blander rå blues, funky soul og knallhard rock. Det kombinert med en personlighet som ligger utenpå skjorta, får vi selve essensen av rock’n’roll fra Danko Jones. De kommer også med ny plate "Rock & Roll is Black & Blue" i løpet av september.

Billetter i salg lørdag 16. juni kl. 10.00.

www.dankojones.com

Foreløpig bekreftede band til jubileumsprogrammet i oktober:
Zeni Geva, Carpet Crawlers, Ensiferum, Halestorm, The Levellers og Gotthard.

Bill. kr. 270,- + bill.avg. 18 år leg.

Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.