SUSPERIA og ICS VORTEX ut på Norgesturne

SUSPERIA og ICS VORTEX ut på Norgesturne

 

Blastphemy Production er stolt av å kunne presentere en omfattende norges turné med en av våre største stoltheter i dette land, Susperia, og det nye solo prosjektet til en av norges mest profilerte metal musikere, ICS Vortex.

8 nov – Bastard – Tromsø
9 nov – Puls – Mo I Rana
10 nov – Blæst – Trondheim
6 des – Garage – Bergen
7 des – Galeien – Stavanger
8 des – Kick – Kristiansand
14 des – Betong – Oslo
15 des – Sebs Hotel – Hamar
11 jan – Helheim Scene – Fredrikstad
12 jan – Union Scene – Drammen

Info om billetter og support kommer.

Susperia er et thrash/death metal band fra østlandet. Bandet startet opp i 1999 og har holdt sammen med samme besetning siden. Bandet består av medlemmer som tidligere har vært og er involvert i andre band som Dimmu Borgir, Satyricon, Sarke og Chrome Division. Bandet har gitt ut 5 fullengdere og 2 ep’er. Mange har også kanskje fått med seg deres Gran Prix deltakelse i 2011. Susperia kommer til Drammen – Union scene for å lage show som bare Susperia kan, de har ryktet på seg til å være et av de beste live bandene Norge har å tilby. Susperia kommer med nytt album rundt årsskifte.

www.susperia.net/

ICS Vortex har siden sin debut på den internasjonale metal scene med det norske avantgarde black metal bandet Borknagar i 1998, vært en av de mest profilerte ekstrem metal personlighetene. Den "6’66ft" høye vikingen har i 10 år vært clean vokalist og bassist i Dimmu Borgir og har gitt ut 15 album i forskjellige sjangre innenfor metal og har gjort verdensomspennende turneer over lang tid med flere band.

Nå har ICS Vortex gitt ut sitt debut album "Storm Seeker", signert en verdensomfattende platekontrakt med Century Media, skaffet fast lineup og bruker sin erfaring fra Dimmu Borgir, i tillegg til sine andre legendariske band hvor han fortsatt er aktiv, (Borknagar, Arcturus og Lamented Souls) for å vise norske scener hva de er god for. ICS Vortex er å se på scener i hele landet i november, desember og januar.

www.icsvortex.com