Aeon Throne og Vinterbris på turnè i sommer

Aeon Throne og Vinterbris på turnè i sommer

Aeon Throne og Vinterbris på turnè i sommer

 

Aeon Throne skal nå endelig på en egen turnè. Planen er å ta Øst- og Vestlandet med storm. Med seg så har de Bergensguttene fra Vinterbris samt en drøss med lokale supportband, deriblant Gate To Khaos og Arvas.

Turnèen heter "Cover The Sun" og er lagt til juli d.å.

Vi har også lagt en av konsertdatoene til 22. juli, til inntekt for fondet til gjenoppreisning av Utøya for å vise støtte til de pårørende. Etter ett EP slipp i fjor sommer (DAWN), Wacken, Inferno og support av bl.a Dunderbeist og 1349 på Rockefeller, skal nå Drammensbandet Aeon Throne endelig ut på veien på egen hånd.

20.07.2012 – Notodden – Arno (support v/Gate to Chaos) 18 år leg plikt
21.07.2012 – Oslo – John Dee (support v/Arvas) 18 år leg plikt
22.07.2012 – Drammen – Buddy (support v/Gate to Chaos) alder TBA

 

Facebook eventside