Dave Evans (ex. AC/DC) & Barbed Wire klare for Trondheim Rock

Dave Evans (ex. AC/DC) & Barbed Wire klare for Trondheim Rock

Dave Evans & Barbed Wire

I 1973 startet brødrene Malcolm og Angus Young det australske bandet som senere skulle bli tidenes største rockeband, AC/DC. Som vokalist fikk de med seg Dave Evans, en solid sanger og performer. Singelen «Can I sit next to you Girl» ble sluppet i 1974, og gjengen begynte å gjøre konserter.

Interne stridigheter og diskusjoner med manageren førte til at Dave Evans forlot gruppa, og inn kom Bon Scott. Resten er historie, som det heter. Dave Evans fortsatte sin karriere, og ble vokalist i et annet australsk rockeband, Rabbit. Senere valgte han å gå solo, og han har siden gitt ut flere album. I tillegg har han gjort enkelte show og turneer hvor han sammen med backingband har gjort AC/DC-reportoaret.

Sommeren 2012 gjør Dave Evans noen få konserter i Norge med det trønderske bandet BARBED WIRE. Publikum får høre AC/DC slagere som TNT, Highway to Hell, Let there be Rock, Hell aint no Bad Place to Be, Rock`n`roll singer.. pluss mange flere.

Det hele starter på Trondheim Rock 2 juni kl. 18.00 sharp – og DETTE SMELLER!!

 


 

Billettalternativer:
Twisted Sister, The Darkness, Dave Evans & Barbed Wire kl 18: Klikk her
TNT & Trondheim Symfoni Orkester kl 23: Klikk her
 
Pakkepris begge konsertene: Klikk her

RABATTERTE BILLETTER til Twisted Sister, The Darkness, Dave Evans & Barbed Wire selges i Olavshallens
bilettluke (tlf 73 99 40 50 Åpent kl. 11-17 (Lør: 11 – 15)) – ved fremvisning av allerede kjøpt bilett til TNT.

Klikk for å bestille billetter

Du kan også kjøpe billetter til torget i alle filialer for
Klikk her for å finne din nærmeste 7-eleven filial   Klikk her for å finne din nærmeste postfilial   Klikk her for å finne din nærmeste Narvesen filial

NB: Egen skjenkefri sone for de under 18 år.