RIVAL SONS – Oslo – Rockefeller

RIVAL SONS – Oslo – Rockefeller

Etter Rival Sons siste konsert i Norge stilte alle seg spørsmålet: NÅR kommer de tilbake? Vel, de kom tilbake og dagen var endelig kommet. Den startet med en fantastisk akustisk konsert i butikklokalene hos Carlings i Torggata og lokalet var fullstappet med spente fans. De som møtte opp fikk en særdeles hyggelig og stemningsfull musikkopplevelse. Intimkonsert i ordets rette forstand! De som misset dette? Vel, tough luck!

Rival_Oslo_12_1.JPG

Selve kvelden på Rockefeller ble innledet med en opptreden av norske Gerilja. Ikke opplevd dem live før men jeg må si de overrasket meg positivt. Bandet har en besetning på tre, men disse laget skikkelig liv med tøff rock – tøff gitar, herlig komp og generelt gode sanger! Dette var en utelukkende positiv opplevelse og jeg anbefaler dere å sjekke ut Gerilja nærmere.

Gerilja_Oslo_12.JPG

Deretter var det klart for kveldens store høydepunkt. Rockefeller var stedet og det begynte tidlig å fylles opp med folk. Til slutt var det ganske fullt. Heldigvis for svært mange at konserten ble flyttet fra John Dee til nettopp Rockefeller grunnet stor pågang og interesse for bandet. Rival Sons leverte som vanlig men med enkelte dødpunkt innimellom på slutten. Folk var med, de koset seg og bandet koset seg men selv om dette var en bortimot perfekt konsert så manglet det allikevel det lille ekstra man forventer fra den kanten. Men det kan være fordi undertegnede er vant til Rival Sons på litt mindre og mer intime scener enn Rockefeller. Dog en absolutt herlig konsert som jeg gir 8 av 10 mulige. De spilte de låtene folk forventet å høre så som «Face of Light», «Pressure & Time» og «Soul» før de til slutt avlsuttet med med perlen «I want more». Takk til både Gerilja og Rival Sons for en herlig kveld.

Rival_Oslo_12_2.JPG