VULCANO + NEKROMANTHEON til Betong (28/4)

VULCANO + NEKROMANTHEON til Betong (28/4)

LØRDAG 28. APRIL:
 
VULCANO (bra) + NEKROMANTHEON

Inline image 1

Det blir ikke mer old school enn dette.
Mens Burzum, Emperor og Mayhem fortsatt gikk i parkdress, hadde alt VULCANO denimvesten på – Søramerikas eldste black metal band har holdt det gående siden 1981, og de og deres medbrasilianeres innflytelse på sjangeren kan knapt o…vervurderes. Deres debut, OM PUSHNE NAMAS er en NWOBHM-inspirert perle, og derfra og ut blir det stadig mørkere – Slem, rask black/death på heilbrasiliansk vis. For fans av Sarcofago, Venom og Burzum så vel som skranglete death metal i Possessed-gata.

La ikke terningkast seks i Dagbladet, Dagsavisen, Lydverket og Aftenposten skremme deg – NEKROMANTHEON er norges definitivt feteste thrashband, og det helt uten å henfalle til trivelig melodi, allsangrefreng eller utvanna, tøysete nu-schoolfakter. De veit tross alt bedre på Kolbotn. Deres nyeste fullengder, "Rise, Vulcan Spectre", er thrash for dere som syntes alt var bedre da Russland fortsatt var Sovjet, Michael Jackson fortsatt var svart og Kåre Willoch fortsatt var høyremann, Fylt til randen med dritekjappe riff, desperat vokal og den raffeste trommelyden siden nittenseksogåtti.

www.myspace.com/vulcanobrazil
www.myspace.com/nekromantheon

Dørene åpner kl. 20:00
CC: 150,-/100,- for medlemmer + AVGIFT

Billettene kjøpes på http://www.billettservice.no/event/soh-vulcano-bra–support-billetter/347763 eller i billettluken på Chateau Neuf