TOMBSTONES + 3 på Garage i Bergen lørdag (21/4)

TOMBSTONES + 3 på Garage i Bergen lørdag (21/4)

Lørdag 21. april 2012 – Bergen/Garage

 

 

TOMBSTONES

+

SOLSTORM

+

HIGH PRIEST OF SATURN

+

RESONAUT

 

C.C. NOK 100,-

20 år leg plikt

 

Steintunge Tombstones er aktuelle med det nye albumet "Year of the Burial", ute på Soulseller Records 23.april. Det soniske lydbildet til trioen fra skogene i Hedmark er råere, mørkere, tyngre og mer brutalt enn tidligere.

"Year of the Burial pensler med uhyggelige strøk, og sender gufs av onde makters galskap nedover ryggmargen din.
I motsetning til dagens over-komprimerte lydprodusksjoner låter "Year of the Burial" levende og herlig dynamisk. De hardtarbeidende rørforsterkerne gir fra seg en varme som hører gamle dager til, og bånndraget Tombstones kaster ut av høyttalerne slår deg rett i bakken.
Albumet er spilt inn live i Caliban Studios, og produskjonen av Petter Svee, Audun Strype og Tombstones, gir deg følelsen av å være til stede under selve ritualet. Slipp mørket inn!"
www.facebook.com/tombstonesoslo
www.myspace.com/tombstonesoslo

SOLSTORM
Solstorm ble startet av Bjørn Ognøy og Jaran Hereid i januar 2009 som et studioprosjekt. Med seg i bandet har de Helge Taksdal, Camilo Beltran og Mads Lilletvedt. I dag, 3 år senere, har de blitt et av Norges mest spennende metalband, de ligger blant annet på Metal Hammer Norways liste over de 20 artistene de har mest troen på i 2012.
De slapp sitt debutalbum i mai 2011 til anerkjennelse i inn- og utland. Bandet spiller mørk og tung metal, ispedd elementer av postrock og støy. Solstorm har også markert seg i terrenget som et band som gjør en spennende figur live og var i mai support for islandske Solstafir på deres to konserter i Norge. De gjorde også en intens konsert på Garage under Hole In The Sky, som i 2011 ble arrangert for siste gang.
www.myspace.com/solstormofficial

HIGH PRIEST OF SATURN
"High Priest of Saturn er et psykedelisk doom-band fra Trondheim som kombinerer klassisk stonerdoom med 60-tallets psykedelia og 70-tallets heavy psych. Musikken er tung, suggerende og ikke for den utålmodige. HPoS jobber for øyeblikket med å ta opp sin første fullengder og 2. mai varmer de opp for det kritikerroste amerikanske bandet Pilgrim i Oslo."
http://highpriestofsaturn.bandcamp.com

RESONAUT
Resonaut er en trio fra Trondheim som spiller tung og seig rock med psykedelisk tilsnitt. Konsertene preges av et tett lydbilde og store riff som kvernes ut av årgangsforsterkere og Gibson Les Paul-gitarer akkompagnert av kraftig vokal. De er snart aktuelle med en splitter ny EP og begynner innspillingen av debut-albumet i juni.
www.myspace.com/resonaut