Feteste festivalpremien ever

Feteste festivalpremien ever

Lyst til å feste som en rockestjerne og sove som en konge?
Inferno, NRKs P3 Pyro og Clarion Royal Christiania Hotel kan hjelpe deg!

INFERNO METAL FESTIVAL har blitt en svart påsketradisjon for metalfans, band og internasjonal musikkbransje med nærmere 50 konserter i løpet av påskeuka siden starten i 2001. INFERNO tilbyr publikum konserter i unike omgivelser med noen av verdens beste ekstrem metal – og eksperimentelle artister fra nye undergrunnsband til etablerte storheter. Nå har vi har gleden av å kunne gi vekk to festivalpass til alle dagene på Inferno, og vinnerne får også overnatte i kongesuiten på det offisielle festivalhotellet.

Sov som en VIP, fest som et monster. Suiten er på to etasjer, med to bad, flygel og selvsagt alt du trenger for å nyte den mest komfortable festivalopplevelsen noensinne. Vi kjører denne konkurransen på radio og på nett de neste ukene, og plukker en vinner i god tid før festivalen starter. Det du må gjøre for å delta i konkurransen er og maile oss ditt mest spesielle festivalminne. Det kan være et bra minne, eller det kan være den gangen alt gikk skeis. Himmel eller helvete.
Ordlyden bestemmer du selv. Mail din historie til pyro@nrk.no, så er du med i trekningen. Husk at det er 18-års aldersgrense.
Svarfrist 21.mars, vinner trekkes på lufta 27.mars!

BILLETTER: Billettservice/www.billettservice.no Phone: + 47 815 33 133 Festival pass 1.305,-(+avgift), Dagspass 465,-(+avgift), Klubbdag 220,-(+avgift) www.infernofestival.net / www.facebook.com/InfernoMetalFestival