RISE AGAINST og ARCHITECTS på Sentrum Scene (7/3)

RISE AGAINST og ARCHITECTS på Sentrum Scene (7/3)

Onsdag 7. mars 2012 – Oslo/Sentrum Scene

 

RISE AGAINST

+

ARCHITECTS

+

TOUCHÉ AMORÉ

 

C.C. NOK 320

18 år leg plikt

Fri alder på galleriet
(UTSOLGT)

 

RiseAgainst_.jpg

 

Et av USAs største punkrockband, Rise Against, tar endelig turen til Oslo for å gjøre en klubbkonsert! De har bare spilt i Norge en gang tidligere, det var en fantastisk konsert på Øya i 2009. De regnes for å være et av de mest innflytelsesrike bandene innen moderne rock, og har de siste årene opparbeidet seg en solid fanskare her til lands. Nå er de aktuelle med sitt sjette studioalbum, "Endgame", som har fått bra kritikker over hele linja. Med seg på turnéen har de to meget spennende og kritikerroste band. Det britiske hardcorebandet Architects er for tiden aktuelle med sin femte skive "The Here and Now" og post-hardcorebandet Touché Amoré fra Los Angeles ga ut sin andre plate "Parting the Sea Between Brightness and Me" i sommer.