GRAVE DESECRATOR på Norgesbesøk (7/3)

GRAVE DESECRATOR på Norgesbesøk (7/3)

Onsdag 7. mars 2012 – Oslo/Unholy

 

GRAVE DESECRATOR

+

BLOOD TSUNAMI

+

WAR-HEAD

 

C.C. NOK 100

18 år leg plikt

 

Javel. Da er det klart for Brasils fineste innen ekte sør-amerikansk blackthrash, Grave Desecrator, live for første gang i Norge. Gutta tar en rundtur i Europa i mars og er så snille å beære oss nordmenn med et besøk også. Dette er en happening som ikke skal forbigås i stillhet. På en onsdag sier du? Fortvil ikke, dette er onsdag forkledd som en monsterlørdag på steroider, med alt av fyll og obskøn oppførsel det medfører. Spesial guests denne kvelden er Blood Tsunami som drar et knippe mer eller mindre lurvete låter. Med på lasset er også kroatiske War-Head som for meg er et ubeskrevet blad men som sikkert er beintøft siden de henger med Grave Desecrator. Allright, her er det bare å spa frem patronbeltene og naglearmbåndene og kjenne sin besøkelsestid.