FIRE WALK WITH ME TOUR VOL 2 klare for å gruslegge Bergen (9/2)

FIRE WALK WITH ME TOUR VOL 2 klare for å gruslegge Bergen (9/2)

Torsdag 9. februar 2012 – Bergen/Hulen

 

FIRE WALK WITH ME TOUR VOL II

 

AURA NOIR

+

NEKROMANTHEON

+

SKELETONWITCH

 

C.C. NOK 210

18 år leg plikt

 

Norge er et land kjent for sin mangfoldige og kreative metalscene. I høst startet Metal Hammer og  Amber Booking konseptet "Fire Walk With Me"; en turnèpakke med ulike metalband som reiser rundt i Norge flere ganger i året. I november utgjorde  Vreid, Einherjer og Kampfar første pulje av det omreisende metallsirkuset til svært god mottakelse i hele landet. Nå er det klart for volum to – lørdag omgjør landets fremste black/thrash metal-band Aura Noir, de lokale heltene i One Tail, One Head og de albumaktuelle og svært kritikerroste retro-thrasherne Nekromantheon Blæst til en mørk, mørk metallhule. 

Aura Noir er Norges fremste black/thrash metal band. Legendarisk band med medlemmer fra bla Mayhem & Immortal som er sterkere enn noen gang. Har nettopp gjort sin første Europa turne på flere år, og det for fulle hus. John Dee var tettpakket i september, nå skal resten av Norge få besøk av Norges styggeste band.
Mer info: www.myspace.com/auranoir

Nekromantheon er et av det mest spennede banda i Norge i dag. Bestående av medlemmer fra blant andre Obliteration & Audiopain. De fremfører en kompromissløs råskap med sin retropregede thrash metal, og er et av norges absolutt mest intense live band. I januar slipper med sitt nye album på Indie Rec, og vil bli et band vi hører mye til i 2012.
Mer info: www.myspace.com/nekromantheon

Skeletonwitch er et av USAs mest fremadstormende metalband om dagen! Siden starten i 2003 har bandet turnert verden rundt sammen med navn som Dimmu Borgir, Amon Amarth og Cannibal Corpse, og spilt på festivaler som Ozzfest, Wacken, Summer Breeze etc.. I høst kom deres nyeste album "Forever Abominaton" ut; et hybridmoster av black, death, thrash og klassisk metal. Albumet har fått strålende omtaler, inkludert hele redaksjonen i Metal Hammer som fikk hakeslipp da de hørte albumet. Endelig blir det anledning til å se Skeletonwitch på norske scener.
Mer info: www.skeletonwitch.com