DUNDERBEIST med dobbelkonsert i Hamar (3/2)

DUNDERBEIST med dobbelkonsert i Hamar (3/2)

Fredag 3. februar 2012 – Hamar/Hydranten

 

DUNDERBEIST

 

For dere som er under 18 år kan vi glede med at Dunderbeist spiller TO konserter denne fredagen, en med nedre aldersgrense 13 år der dørene åpner kl. 18.00 (Hvorfor det blir aldersgrense? Les her). Gratis inngang for deg under 18 år! Facebook-event her!

Dørene åpner så igjen kl. 22.00 med alkoholservering og 18-årsgrense. CC: 150,- inkl. CD. Facebook-event her! Er du mellom 18 og 21 år og innehar Kulturkortet får du konsertbillett og CD for kun 100,- ved fremvising av gyldig kulturkort i døra!

 

Dunderbeist har begynt å snuse på det internasjonale markedet! I den anledning kommer de med ny plate, og slippfesten i Hamar blir naturlig nok på Hydranten.

Med medlemmer fra blant annet Stonegard og et godt knippe andre solide norske rock/metal-band har Dunderbeist bygd seg opp et solid renomè i Norge som et av våre tøffeste og beste liveband. Når Dunderbeist spiller live er det alltid duket for fest!