THE RAINMAKERS med konsert på Rockefeller (26/1)

THE RAINMAKERS med konsert på Rockefeller (26/1)

Torsdag 26. januar 2012 – Oslo/Rockefeller

 

THE RAINMAKERS

+

ODDPOPP & THE FULLMOONWAVES

 

C.C. NOK 300

18 år leg plikt

 

De amerikanske roots-rockerne landet i Norge i 1986 med sangen "Let My People Go-Go" som ropert. Gruppa skapte 80-talls furore på Rockefeller i mars og hadde det så trivelig at de nå tar turen tilbake til sine mest hengivne fans. Platen "Flirting with the universe" fra 1994 var nærmest å regne som en gave til bandets norske fans, og kom etter deres offisielle break-up i 1990. Elsket av så mange, har dette publikumsvennlige bandet klart å holde oppmerksomheten ved like på så mange fronter. Selv Stephen King er en dedikert fan, og har sitert låtene deres i to av sine bøker.