MATADOR + + med konsert på John Dee (26/1)

MATADOR + + med konsert på John Dee (26/1)

Torsdag 26. januar 2012 – Oslo/John Dee

 

MATADOR

+

GERILJA

+

FIREBYRDS

 

C.C. NOK 100

18 år leg plikt

 

Gerilja anno 2012 låter som en fusjon av Megadeth, T-rex og tunge rytmer fra en svunnen tid. Putt noen gram synthsci-fi inn i miksen, og man har lyden av fremtiden! Gerlja ga ut 12" maxi-singelen "Pink Slush Twilight" våren 2010 og er nå ferdige med deres debutalbum. Matador er gamle rocketravere fra blant annet Ricochets og Brut Boogaloo, som er av den oppfatning at har man først tatt seg turen ut fra sofaen for å få med seg en konsert, skal man også belønnes! Dette er da også årsaken til at rockeføtter med et salig glis på toppen er et vanlig syn blant bandets publikummere. Firebyrds er en gitar/tromme-duo fra Oslo, spiller rock med relativt tydelige bluesvibber.