BIGBANG – Trondheim – Byscenen

BIGBANG – Trondheim – Byscenen

At band spiller opp til dans uten oppvarmingsband er en relativt sjelden affære, men etter å ikke ha forstått noe som helst av Motorpsychos oppvarmingsband et par dager tidligere var jeg denne kvelden glad for at det bare var ett band på plakaten. Det at det denne gang var en frisk og opplagt Øystein Grini som entret scenen, til forskjell fra sist gang der han gjorde en heroisk innsats, sykdom til tross, gjorde også sitt til at forhåpningene for kvelden var høye.

Og forhåpningene ble også innfridd. Jeg er fremdeles ikke helt solgt på det å sende rundt lapper så publikum får velge låter, men det fungerer jo på et vis det også. Og spesielt når en har ti album på samvittigheten kan det være greit å lodde stemningen under konsertene. Welcome To The Mountain og Girl In Oslo ble denne gangen, som sist, konsertens store høydepunkter rent musikalsk, men også nyere låter, slik som Cigarette, førte til stor stemning blant publikum. Nok en meget god konsert.