KARMØYGEDDON 2012 – Lineup prat med Johnny Angelund

KARMØYGEDDON 2012 – Lineup prat med Johnny Angelund

Karmøygeddon annonserte full lineup siste helgen i november og da er det på tide å dra inn festivalsjef Johnny Angelund for en liten prat igjen. Så, Johnny; hvor fornøyd er du selv med den komplette lineupen?

Er meget fornøyd med neste års line up og mye av grunnen for at jeg er fornøyd er at vi har fått enormt mange av dem vi ville ha fra starten av og ikke minst at line up er veldig variert.

Hvilke av disse bandene ser du selv mest frem til å få se på scenen i Haugesund i april?

Ja, det er nokså mange du, men Pain, Hypocrisy, Evergrey, Evile og Carach Angren skal bli absolutt fett og få med seg ja.

Hypocrisy2011a.jpg

Hvilke av bandene var vanskeligst å få underskriften til? Var det noen ønskede band som du gikk glipp av?

Jobba en stund med Hypocrisy og Pain ja og var meget fornøyd når de gikk i boks og hadde håpet på noen band som ikke gikk inn ja som bl.a. annet Saxon og Accept.

Denne utgaven av Karmøygeddon blir den 9. på like mange år. Hvordan vil du si at utviklingen til festivalen har vært?

Utviklingen har vært stor på de fleste områder og da spesielt på størrelsen av artister og ikke minst produksjonen har bare blitt større og større.

De islandske monstervulkanene Hekla og Katla har begynt å murre og da er vel alt som det skal være med Karmøygeddon. Jeg har egentlig bare et spørsmål rundt denne saken, og det er: Når får vi se Solstafir på Karmøygeddon slik at de islandske vulkaner får roet seg ned?

Vi prøvde og få dem til 2012, men det viste seg dessverre at bandet hadde satt opp en mini turne i Finland på samme tid. Men Solstafir er nok ett band vi ikke har gitt opp med å få på festivalen nei.

 

Karmoygeddon_poster_12.jpg

 

 http://karmoygeddon.valhallmedia.no/