VALENTOURETTES SPELLER JOKKE i Drammen (16/12)

VALENTOURETTES SPELLER JOKKE i Drammen (16/12)

Fredag 16. desember 2011 – Drammen/Union Scene

 

 

VALENTOURETTES
(speller Jokke)

 

C.C. NOK 230/200

18 år leg plikt

 

(arr: Union Rock)

 

En konsert med Valentourettes er så nært man kan komme Jokke, uten at Jokke selv bidrar. Dette er bandmedlemmer og venner som spiller Jokkes musikk, helt i hans ånd. Hver gang man ser Valentourettes får man en aha-opplevelse og skjønner hvilken størrelse Jokke er i norsk rockhistorie, og hvilken rekke hits han signerte: «To fulle menn», «Hvis jeg var deg», «Her kommer vinter’n», «Øl», «Sola skinner», «Gutta» – lista er endeløs. Over 10 år etter sin død når legendestatusen til Jokke stadig nye høyder. At en forestilling om og med outsideren Joachim Nielsens musikk selger ut forestilling etter forestilling ved Nationaltheatret i uke etter uke er muligens et paradoks, men et herlig sådan.