ELVIS COSTELLO – Oslo – Sentrum Scene

ELVIS COSTELLO – Oslo – Sentrum Scene

Elvis Costello alene på scenen. Hva kunne man forvente av det? Sentrum Scene var hvertfall fullstappet denne kvelden og det var mennesker i alle aldre. Fra første sekund han entret scenen, så var det jubel og trampeklapp. Og det fra før første tone var spilt. Jeg har alltid hatt sansen for noen av hans sanger, men skal aldri skryte på meg å være spesielt stor fan. Men det denne aldrende herremannen leverte alene med kassegitaren var ikke mindre enn magisk. Han trollband hver eneste sjel inne i lokalet.

Elvis_Costello22.jpg

Han leverte ene godlåten etter den andre, mens han mellom låtene både vitset og snakket til publikum som han kjente hver og en av dem. Jeg har vært på mange konserter gjennom årene, men har aldri opplevd at en mann alene med sin kassegitar har trollbundet så mange mennesker på en gang. Så det eneste jeg kan si er; TUSEN TAKK for en fantastisk opplevelse…