DELILLOS med 2 konserter på samme dag (3/12)

DELILLOS med 2 konserter på samme dag (3/12)

Rockefeller lørdag 3. desember:

DELILLOS

Familiekonsert kl. 15.30 + kveldskonsert kl. 20.00

 


deLillos er tilbake på Rockefeller, denne gangen med en familiekonsert på ettermiddagen i tillegg til den tradisjonsrike førjulskonserten på kvelden!

Nå har både store og små mulighet til å få med seg et av Norges beste liveband på Rockefeller! Vi gjentar en tidligere suksess; lørdag 3. desember er det igjen tid for familiekonsert med deLillos på Rockefeller. Her blir det fri aldersgrense og ingen alkoholservering. Barn og voksne i alle aldre er hjertelig velkomne! I alle de år så langt tilbake vi kan huske har jul og deLillos vært synonymer i hovedstaden. 2011 blir intet unntak, og de er aktuelle med kritikerroste "Trist å være glad", en ny klassiker fra Frogners fineste. To deLillos-konserter står på programmet lørdag 3. desember. Gå ikke glipp av sjansen til å gi deg og din familie en skikkelig rocka førjulsopplevelse – løp og kjøp!

Bill. kr. 150,- + bill.avg. voksen (over 18 år) / Bill. Kr. 100,- + bill.avg. (under 18 år).

Familiebillett kr. 400,- + bill.avg. (inkl. 2 voksne + 2 barn u. 18 år).
Ingen aldersgrense. Alkoholfritt arrangement. Dørene åpner kl. 15:30.

Vi har samtidig gleden av å presentere den tradisjonsrike og populære julekonserten med deLillos for de voksne, hvor det fortsatt er billetter igjen. I fjor høst feiret de sitt 25-årsjubileum med 3 konserter på Rockefeller. Nye låter ble spilt, tatt opp og produsert som CD hver kveld som publikum fikk med seg hjem. Men de nye låtene var så bra at de har blitt spilt inn på ordentlig i selveste Abbey Road studio og blitt til fabelaktige "Trist å være glad". Dagsavisen trillet 5: "Det er et godt tegn når du tar deg selv i å gå å nynne på en splitter ny deLillos-låt. Da er det ikke trist å være glad".

Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg.
 

www.delillos.no 


Rockefeller Music Hall. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.