ØRKENKJØTT med konsert i Sandnes (26/11)

ØRKENKJØTT med konsert i Sandnes (26/11)

Lørdag 26. november 2011 – Sandnes/Tribute

 

ØRKENKJØTT

 

C.C. NOK 100/150

18 år leg plikt

 

 

Ørkenkjøtt

 
”Tenk dere svenske Opeth eller amerikanske Tool med norske tekster og filmatisk lydbilde – så nærmer du deg.” skrev Harald Fossberg i Aftenposten etter Ørkenkjøtts konsert på et stappfult Garage under Infernofestivalen 2009.

Inferno selv spurte seg; "What is it with these non-blackmetal Norwegians? Zero Tolerance magazine called them “Norway’s latest brilliantly unclassifiable band” – if you like Enslaved, Opeth, Tool and their likes you will probably LOVE Ørkenkjøtt!"

IMV Reviews gikk enda lenger og konstaterte; "…these guys really go way beyond Opeth."

Romanias største metallnettside begrunner karakteren 9,5/10 med; "This band has made quite a fuzz in the Norwegian underground metal scene, being considered as one of the highlights of the moment. […] I think this is a very promising band and my ranking of the EP is not too high.”

"Det var ekstremt tight hele veien og ingen tvil om at dette er et band man må regne med i tiden framover. […] det hele låt rett og slett vidunderlig. Spesielt vokalen var fantastisk og varierte hele tiden, men også musikken var varierende og det hele var rett og slett meget uforutsigbart. […] fytti katta for en konsert de ga oss." skrev Eternal Terror etter at bandet spilte seg til en 2. plass i Wacken Metal Battle Norway 2009.

Som om ikke det skulle være nok har bandet også fått royale tomler opp av selveste Kronprinsparet.

Bandet som nå har spilt inn sitt debutalbum omtales altså som et av Norges mest spennende metallband og med i underkant av hundre konserter på samvittigheten er bandet kjent for å levere solide rockeshow.

Dørene åpner 20:00
Konsertstart 21:30
CC: 150/100 (medl.)
Aldersgrense 18 år