BLACK SABBATH til Norge

BLACK SABBATH til Norge

BLACK SABBATH KOMMER TIL BERGEN OG OSLO

Da er det endelig bekreftet! Black Sabbath kommer til Koengen i Bergen 29. mai og Oslo Spektrum 31. mai!

Etter lang tids spekulasjoner har de fire original-medlemmene  – Ozzy Osbourne (vokal), Tony Iommi (gitar), Geezer Butler (bass) og Bill Ward (trommer) – blitt enige om en gjenforening for å spille inn sitt første studioalbum på 33 år, og for å legge ut på en omfattende verdensturné i 2012. Superprodusent Rick Rubin (syv ganger Grammy-vinner, hvorav to av dem som Producer of the Year) skal være ansvarlig for innspilling av det nye albumet.

Osbourne, Iommi, Butler og Ward kunngjorde nyheten sammen med Rubin på en pressekonferanse fredag 11.11.11 på den legendariske klubben Whisky A Go-Go i Los Angeles. Stedet for det banebrytende og innflytelsesrike bandets første LA konsert for nøyaktig 41 år siden. Under pressekonferansen kunngjorde Black Sabbath også lanseringen av www.blacksabbath.com, den aller første offisielle Black Sabbath nettside som gir deg autoriserte Black Sabbath-nyheter. Forvent også å se mer fra bandet på Facebook og Twitter.

I 1970 ga Black Sabbath ut sitt selvtitulerte debutalbum. Black Sabbath har ifølge Rock And Roll Hall of Fame skapt heavy metal-sjangeren. Og deres suksess med de to første albumene, Black Sabbathog Paranoid, gjorde dem til forbilder innen rocken. Som en følge av at Black Sabbath entret musikkscenen ble ’heavy metal’ et begrep.

Som medlem av Live Nation gir vi deg muligheten til å kjøpe billetter på forsalg. Forsalget vil være i perioden tirsdag 22. november kl 09:00 til og med onsdag 23. november kl 15:00! Det vil kun være mulig å kjøpe 2 stk. billetter per person.

Det ordinære billettsalget starter torsdag 24. november kl 09:00!