DJERV avslutter turneen i Bergen (5/11)

DJERV avslutter turneen i Bergen (5/11)

Lørdag 5. november 2011 – Bergen/Garage

 

DJERV

 

C.C. NOK 120

20/18 år leg plikt

 

Etter kun to dager i butikkene gikk debutplata til Djerv rett inn på en imponerende 8. plass på VG-Lista! De var også den beste nykommeren og nr. 3 på Norsk-listen. Debuten har mottatt strålende kritikk over hele verden, og også her hjemme var mottakelsen enstemmig positiv med 8/10 i Metal Hammer Norway 5/6 i Scream Magazine og 5/6 i Stavanger Aftenblad for å nevne noen.

I sommer spilte Djerv på festivaler over hele landet og nylig avsluttet de sin første Europaturne. Nå er det igjen tid for å fokusere på Norge før de drar ut i Europa igjen senere i høst og vinter.

"Det var utrolig morsomt å komme seg ut og spille for fansen vår i andre land. Det er rart å tenke på, og veldig morsomt, at folk hører på musikken vår og kommer på konsertene våre så langt borte fra Norge", sier Agnete Kjølsrud. "Men, borte bra, men hjemme best, og nå gleder vi oss til å komme ut og spille klubber i Norge igjen – det blir faktisk første gang siden albumet vårt kom ut så vi gleder oss stort til å vise de nye låtene til publikummet her hjemme. Håper virkelig folk tar turen, vi lover å lage en skikkelig fest og kommer også til å ta med oss flotte lokale band på de fleste konsertene"