Prog Night i Trondheim (11.11.11)

Prog Night i Trondheim (11.11.11)

På tide med Prog Night igjen!

 

Denne gangen har vi klart å få med oss prog rock-bandet D’accordD fra Bergen, som nylig slapp skiva "HELIKE" på Karisma Records og har allerede høstet mange gode kritikker. Debutalbumet fra 2009 ble nominert til årets progalbum av Progawards (Italia) så bandet har også fått mye skryt på det internasjonale markedet. Bandet nevner inspirasjonskilder som Pink Floyd, Genesis, Jethro Tull og King Crimson.

 

http://www.facebook.com/officialdaccord

Med oss denne kvelden har vi også 2 ganger Trøndersk Mester i Rock, Garden Of! Bandet har holdt på siden 2008 og nevner Opeth, Led Zeppelin, Rush, King Crimson og Yes som hovedinspirasjon. De har rukket og fått god liveerfaring og skaffer seg nye fans for hver gang de trår på en scene. Bandet ga ut skiva "Rocks" i 2009 og har fått bra med positiv tilbakemelding på den også.

http://www.facebook.com/gardenofrock

Også fra Trondheim har vi med bandet Morild. Et ganske nytt band for mange, de har holdt på siden 2007 og for ikke lenge siden ga de selv ut sin første skive "Time To Rest" – et dobbelalbum som innholder over 100 minutter musikk…ikke akkurat vanlig til et debutalbum å være. Bandet har latt seg inspirere av band som Camel, Procol Harum, Mike Oldfield og Jethro Tull.

http://www.facebook.com/pages/Morild/210112565540

11.11.11 på FRU LUNDGREEN i Trondheim. CC. 100,- 18 år – 20 år etter konsertslutt.

Dørene åpner kl 20.00. Første band på scenen kl 21:30. Det spilles Prog før, mellom og etter konsertene!