SIVERT HØYEM på Sentrum Scene (22/10)

SIVERT HØYEM på Sentrum Scene (22/10)

http://www.samfundet.no/upload/images/442_950_300.jpg
Lørdag 22. oktober 2011 – Oslo/Sentrum Scene

 

SIVERT HØYEM

+

KREG VIESSELMAN

 

KONSERTEN ER UTSOLGT

18 år leg plikt

 

Den tidligere Madrugada-vokalisten er ute med sitt fjerde soloalbum, og på ”Long Slow Distance” ser han ut over folk og americana-grensene og har blitt inspirert av flere nye musikalske retninger, både industriell støymusikk, krautrock, fransk pop og 90-talls metal. Albumet høster femmere i VG, Dagsavisen og Aftenposten: ”Sivert Høyem (35) kunne laget en rett-frem og melodisk rockeplate som ville styrket hans posisjon som folkekjær stemme. I stedet setter han den råere vrangsiden til, igjen og igjen. Herlig nok.” Etter plateslipp legger Høyem ut på turné, først i Norge og så til flere store europeiske byer. 

www.siverthoyem.com