THE EASTPAK ANTIDOTE TOUR 2011 – Rockefeller (22/10)

THE EASTPAK ANTIDOTE TOUR 2011 – Rockefeller (22/10)

Lørdag 22. oktober 2011 – Oslo/Rockefeller

 

THE EASTPAK ANTIDOTE TOUR 2011

 

A DAY TO REMEMBER

+

AUGUST BURNS RED

+

THE GHOST INSIDE

+

LIVING WITH LIONS

 

C.C. NOK 270,-

18 år leg plikt

 

http://www.rockefeller.no/r/img/eastpak.jpg

 

Eastpak annonserer at Europas hotteste punkrockturné vender tilbake for aller siste gang denne høsten. Med store navn på plakaten skal Eastpak Antidote Tour rocke rundt i Europa fra 20. oktober til 19. november i år. Denne syvende og siste turnéen vitner om at Eastpak Antidote Tour har en unik plass på den europeiske punkrockscenen. Årets program signaliserer at EAT har en klar intensjon om å avslutte med et smell, med følgende band på scenen: A Day To Remember, August Burns Red, The Ghost Inside og Living With Lions!

Siden de signerte med Victory Records i 2006, har A Day To Remember fra Florida gitt ut tre album, solgt ut hele kontinentale turnéer og toppet albumlister rundt i verden. Bandet blander punkpop, metal og hardcore til en herlig mix. Deres fjerde studioalbum "What Separates Me From You" utvider bandets spekter enda mer og er et triumferende neste steg i deres allerede strålende karriere.
www.adtr.com

August Burns Reds gjennombruddsalbum "Constellations" fra 2009 landet på en 24. plass på Billboardlista. Siden det har Pennsylvaniabandet spilt rundt i hele verden og fanskaren har vokst. Når tiden var inne for å spille inn deres fjerde fullengder, kunne de ha gjort det enkelt og simpelthen lagd en ny "Constellations". I stedet, etter åtte år og og en kvart million solgte album, gikk de tilbake til start og fulgte sounden dit den ledet dem. Resultatet, "The Leveler", er intet mindre enn fantastisk.
www.augustburnsred.com

The Ghost Inside lanserte deres helt unike merkevare av aggressiv, men melodisk metal/hardcore, da de debuterte med albumet "Fury And The Fallen Ones" i 2007. To intense år på veien gjorde at bandet ikke bare opparbeidet seg et solid liverykte, men det ledet også opp til oppfølgeralbumet "Returners". Hvis du ennå ikke har sett The Ghost Inside, så gjør deg selv en tjeneste og slipp alt du har i henda og kom deg på konsert!
www.theghostinside.com

Living With Lions har nettopp gitt ut sitt andre fullengder "Holy Shit", og er mer en bare et oppvarmingsband på EAT-turnéen. "Holy Shit" er tro mot bandets identitet samtidig som den rører ved mange av de klassiske kjennetegnene i god punkrock. Angst, frustrasjon, anger, lengsel og triumf. Det er definitivt noe spesielt med Vancouverbandet, og publikum vil ikke gå tomhendt hjem denne kvelden.
Living With Lions på myspace