THÅSTRÖM til Sentrum Scene (17/3)

THÅSTRÖM til Sentrum Scene (17/3)

Sentrum Scene lørdag 17. mars 2012


Foto: Amanda Ooms

THÅSTRÖM


Billetter i salg fredag 21. oktober kl. 09.00.

 
Ventetiden er endelig over. I februar begir Thåström seg ut på turné og i mars er turen kommet til Oslo.

Vinteren 2012 legger Sveriges største rockeikon ut på turné sammen med Niklas Hellberg, Pelle Ossler, Ulf Ivarsson, Mikael Nilzén og Anders Hernestam. I bagasjen har de en fersk plate som ble spilt inn i Stockholm og mixet av Michael Ilbert i Berlins klassiske Hansastudio (Iggy Pop, David Bowie, Nick Cave).

Albumet beskrives som en naturlig fortsettelse på "Skebokvarnsvägen 209" og "Kärlek är för dom" og blir Thåströms første på plateselskapet Razzia. Noen hyllede smaksprøver fra albumet – som slippes i februar – var å høre på Way Out West i sommer.

Så tatover inn turnédatoene og begynn nedtellingen!

www.thastrom.se/


Sentrum Scene. Bill. kr. 320,- + bill.avg. i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven,

tlf. 815 33 133.

18 år leg.