KARMØYGEDDON ARCTIC i helga (15/10)

KARMØYGEDDON ARCTIC i helga (15/10)

Lørdag 15. oktober 2011 – Haugesund / Byscenen

 

KARMØYGEDDON ARCTIC 2011

 

med

 

TYR

+

INSENSE

+

DJERV

 

C.C. NOK 300,-

18 år leg plikt
(Vergeordning – må avtales på forhånd med Karmøygeddon)

 

 

18.00 – Dørene åpner på Dikselen
19.30 – Dørene åpner på Byscenen
20.10 – INSENSE
21.20 – DJERV
22.40 – TYR

 

TYR.
Bandet fra Færøyene som besøkte oss på Karmøygeddon i 2010 med stor suksee.Bandet har nettopp gitt ut deres nye plate "The Lay Of Trym".
http://www.myspace.com/tyr1

INSENSE.
Metal bandet fra Oslo som beskriver musikken sin som en blanding av death,trash,grindcore og hardcore.Bandet har holdt det gående siden 1999 og gav nettopp ut deres nye plate "Burn In A Beautiful Fire" på Tuba records,bandet fikk meget sterke anmeldelser i en samlet presse som bl.a Dagbladet 5/6 , Adresseavisa 5/6 , Nrk Lydverket 5/6 & BT 5/6.Bandet siste plate ble også producert av Daniel Bergstrand(In Flames,Meshuggah).
http://www.insense.no/

DJERV.
Djerv med Agnete Kjølsrud(x Animal Alpha) på vokal har det siste året for alvor bemerket seg som ett av de nye rockebandene å regne med i Norge.Nå er de klare med debutplaten og det var absolutt verdt ventetiden.Djerv låter annerledes,det er nytt,det er agressiv rock på grensen til metal.Black metal referansene er der,men dette er først og fremst ett klassisk rockealbum.Med Daniel Bergstrand(Meshuggah,In Flames) bak inspillingen og Matt Hyde(Slayer,Monster Magnet) bak misen er også produksjonen ett kapittel for seg selv.
http://www.myspace.com/djervmusic

 

Karmoygeddon_Arctic_11.jpg