MONGO NINJA feirer bursdag på Last Train (12/10)

MONGO NINJA feirer bursdag på Last Train (12/10)

Onsdag 12. oktober 2011 – Oslo/Last Train

 

MONGO NINJA

 

C.C. NOK 100,-

24 år leg plikt

 

Mongo Ninja begynner å dra på åra og føler at det er på sin plass å markere to års hardt arbeid i idiotiens tjeneste. Begivenheten skal feires med dask og dram, og en konsert på Last Train. Du vil bli servert et solid knippe med halsbrekkende og kraniepulveriserende slagere fra toskenes tre studioalbum. Denne kvelden er det bare å gi jamt faen i alt og alle! Du skal på fest og ingen ting skal komme i veien for deg og fylla. Kom tidlig, drikk som en blåhval, føl kjærligheten i lokalet og få masse kjeft fra den lange slampen som står og brøler på scenen. Ta på deg finstasen, eller kom i det skrotet du kler deg med til daglig.. Det eneste som er viktig er at du husker å ta med presang. Det er jo bursdag for svingende!!! Som alle andre barn så elsker Mongo Ninja presanger og den som gir den fineste vil bli hyllet med heder og ære og evig heltestatus.Yes, da er den saken Biff Byford. Come on you retards, let´s roll!

http://www.myspace.com/mongoninja