HAYSEED DIXIE til Bergen (12/10)

HAYSEED DIXIE til Bergen (12/10)

Onsdag 12. oktober 2011 – Bergen/Hulen

 

HAYSEED DIXIE

 

C.C. NOK 170,-

18 år leg plikt

 

HAYSEED DIXIE er godt i gang med sin tidligere annonserte Norgesturne og onsdag denne uken spiller de i Hulen i Bergen. Med over 1000 konserter på samvittigheten på 10 år, er det et av verdens mest erfarne liveband som kommer til Bergen.

HayseedDixie_2.jpg

Hayseed Dixie er et amerikansk band som startet høsten 2000 med utgivelsen av sitt første album, "A Hillbilly Tribute to AC/DC". Bandet spiller en blanding av cover-versjoner av hard rock sanger og originale komposisjoner i en stil som er en unik blanding av bluegrass og rock, og er anerkjent som skaperne av den musikalske sjangeren, "Rockgrass". Bandets navn er et ordspill navnet AC/DC og ble opprinnelig AC/Dixie, men de ble tvunget av advokater fra Sony Music å endre det. De hevder å stamme fra Deer Lick Holler, Appalachia. Bandet har spilt over 1000 konserter i 29 forskjellige land siden 2001.

http://www.myspace.com/hsdx