Visning av God Bless Ozzy Osbourne (8/10)

Visning av God Bless Ozzy Osbourne (8/10)

Lørdag 8. oktober kl. 18.30 har du en sjelden mulighet til å se den nye dokumentaren om Ozzy Osbourne på det store lerretet på Ullensaker Kino. Ozzy Osbourne har i førti år hatt en ubestritt posisjon som rockens villmann, men fram til nå har hans personlige kamper vært innhyllet i hemmelighet.

Med arkivopptak som ikke har blitt vist tidligere og med intervjuer med Paul McCartney, Tommy Lee og andre, er God Bless Ozzy Osbourne den første dokumentaren som tar seerne på innsiden av det komplekse sinnet til rockens store ikon. Med bakgrunn i en arbeiderklassefamilie i krigsherjede England, dannet Osbourne og venner i nabolaget Black Sabbath og oppfant heavy metal. Plaget av dårlig selvtillit og tvil gikk superstjernen Osbourne på en smell som varte i 40 år. I God Bless Ozzy Osbourne vil vi få gjenoppleve høydepunktene av hans triumfer så vel som hans reise til nøkternhet, noe som Ozzy anser som sin største bragd.

God Bless Ozzy Osbourne produsert av hans sønn Jack gir oss et unikt innblikk i Ozzy`s relativt turbulente liv.

Filmen vises i originalversjon og har ikke norske undertekster.
God Bless Ozzy Osbourne har kun èn visning.