ROCKHEIMKUNNSKAP – Backstreet Girls (4/10)

ROCKHEIMKUNNSKAP – Backstreet Girls (4/10)

Tirsdag 4. oktober 2011 – Trondheim/Rockheim

 

 ROCKHEIMKUNNSKAP – PIGGTRÅD

 

BACKSTREET GIRLS

 

C.C. NOK 250,-

Aldersgrense 18 år
(Vergeordning – må avtales på forhånd med Rockheim)

 

I den nye serien RockHeimkunnskap er turen nå kommet til BACKSTREET GIRLS!

Kjøp billetter hos Billettservice: http://www.billettservice.no/event/ROCKHEIMKUNNSKAP-BACKSTREET-GIRLS-billetter/TCK0410

Backstreet Girls er ikke som alle andre norske rockeband. De kaster ikke inn håndkleet, for deretter å gjenoppstå med ujevne mellomrom. De er fortsatt aktive og produktive, de spiller i disse dager inn sitt 16. studioalbum, planlagt utgitt våren 2012.

Backstreet Girls har holdt det gående siden 1984, og ble tidligere i år kåret til Norges mest undervurderte band på NRK P3, sammen med WE.

"Begge bandene har en viktig plass i norsk rocks historie. Backstreet Girls som hardrock-pioneerer på 80-tallet, og som et band som aldri har gitt seg tross solide mengder motgang."

Norges mest kjente rockepub Elm Street fulgte opp med å utrope Backstreet Girls til Norges beste rock ‘n’ rollband:

"Backstreet Girls er Norges beste rock n’ roll band! Trender og hypa band, stiler og sound har kommet og gått de siste 25 årene. Trendnisseri og Jantelov til tross, Backstreet Girls består og forblir alene på tronen som Norges beste rock n’ roll band"

I 2011 er Backstreet Girls fortsatt et adrenalinkick av et band. Denne blandinga av AC/DC, New York Dolls og Ramones, med Petter Baarlis duckwalk, gir ikke ved dørene, og gir et realt ballespark til de som våger seg inn på en konsert med bandet.

Landets mest rutinerte og beste gitarboogieband, har ikke noe forhold til begreper som "roe ned" og "hvile på laurbærene". Gitarist Petter Baarli anslår at Jorda har fått oppleve over 2000 Backstreet Girls-konserter. Tallet øker stadig. De har forbrukt millioner av røyk, kassevis med pils, …utallige Jack & Coke, alle mulige slags groupies, en lang stripe ulovligheter og skandaler i lange baner.