TSJUDER og ABSU til INFERNO 2011

TSJUDER og ABSU til INFERNO 2011

TSJUDER og ABSU til INFERNO 2012!

 

TSJUDER, pioneerer innen ekte norsk black metal og okkulte ABSU fra USA med sin mytologiske ekstrem metal er klar til å innta INFERNO scenen under neste års svarte påskefeiring. Sammen med ANAAL NATHRAKH, AGGALOCH, BORKANAGAR, ARCTURUS og WITCHERY tegner 2012 utgaven av INFERNO FESTIVALEN til å bli mørkere og mer ekstrem enn noensinne!

INFERNO METAL FESTIVAL har siden starten i 2001 blitt en svart påsketradisjon for metalfans, band og internasjonal musikkbransje med nærmere 50 konserter i løpet av påskeuka. INFERNO tilbyr publikum eksklusive konserter i unike omgivelser med noen av verdens beste ekstrem metal – og eksperimentelle artister: fra nye undergrunns band til etablerte storheter. På INFERNO møtes likesinnede black-packers fra hele verden i Oslo til fire dagers fest, black-metal sightseeing, expo, bransjekonferanser, tattoo, kunstutstillinger, filmgrøss og alt den mørke moroa en kan ønske seg! 

INFERNO FESTIVALEN ønsker alle velkommen til nok en svart metalpåske i Oslo fra 4.-7. april 2011 – Fire dager og helvetes mange band!

TSJUDER:
Tsjuder kom krypende opp fra de underjordiske i 1993 med et mål for øyet: å skape den råeste og mest fandenivoldske black metallen. Bandet har hatt en del utskiftninger opp gjennom årene men TSJUDERS permanente line-up kom på plass da bandets opphavmenn og låtskrivere Nag og Draugluin fikk med seg Anti-Christian.

Bandet leverer rå, kompromissløs Black metal og har blitt et verdenskjent kultfenomen. Inspirert av band som Celtic Frost, Darkthrone, Kreator og Sodom har Nag og Draugluin utviklet TSJUDERs umiskjennlige sound som har gjort bandet legendarisk.

I desember 2005 holdt TSJUDER sin siste konsert og bandet ble lagt på is, til stor skuffelse for fans verden over. Men i 2009 startet bandet å spille sammen igjen og dette ga blod på tann for Nag og Draugluin som gikk i studio for å spille inn albumet «Legion Helvete» Skiva slippes nå i oktober så det er mye å glede seg til når  TSJUDER nok en gang entrer  INFERNO scenen i 2012! https://www.facebook.com/tsjuderband?sk=app_2405167945

ABSU:
ABSU lager musikk som beskrives som mystisk, majestetisk, magisk, mektig og progressiv. Selv beskriver bandet musikken sin som mytologisk okkult metal og med dette har ABSU fått en stor tilhengerskare og kultstatus verden over.  Bandets evne til å kombinere akkurat passe store doser ekstrem metal med progressive overtoner og solide låter har gjort at bandet nyter stor respekt fra andre musikere og låtskrivere.

ABSU oppsto under navnet Dolmen I Dallas, Texas I 1989 men skiftet etterhvert navn til ABSU p.g.a sin innflytelse og innteresse for sumerisk/mesopotamisk mytologi. Bandets line-up har variert gjennom årene og dagens medlemmer er:  Proscriptor McGovern (Russley Randell Givens) – Trommer, Vokal, tekster og arrangement, Ezezu (Paul Williamson) – Bass, Vokal og Vis Crom (Matt Moore) – Gitar. I februar i år turnerte bandet med Immortal i USA og etter turneen gikk ABSU i studio for å spille inn sitt neste album «Abzu» som slippes i høst. Gjør deg klar for okkult metal når ABSU entrer INFERNO scenen i år!  http://absu.bandzoogle.com/home.cfm